Otoimmün Hastalıkların Laboratuvar Tanısı İleri Düzey İndirektİmmünofloresan (IIF) Kursu / 11-12 Nisan 2020 GAZİANTEP

Değerli Meslektaşlarımız,

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Temel İmmünoloji Çalışma Grubu tarafından 11-12 Nisan 2020 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı işbirliği ile “Otoimmün Hastalıkların Laboratuvar Tanısı İleri Düzey İndirekt İmmünofloresan (IIF) Kursu” düzenlenecektir.  

Bu kursun amacı daha önce “Otoimmün Hastalıkların Laboratuvar Tanısı – Temel IIF Kursu”nu almış ve halen laboratuvarlarında bu testleri çalışmakta olan uzmanlarımızın IIF paterni tanıma ve raporlama yetkinliklerini geliştirmek, uygulamada karşılaştıkları sorunları ve soruları birlikte değerlendirmek ve çözüm önerileri sunmaktır.  

Rutin Mikrobiyoloji Laboratuvarlarındaki hizmetin kalitesi açısından katkı sağlayacağına inandığımız bu kursta birlikte olabilmek dileğiyle, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Detaylı kurs programı ve kurs başvuru formu ekte bulunmaktadır. Başvuru formunu doldurup klimud@gmail.com adresine mail atmanızı takiben sizinle iletişime geçilecektir.

KLİMUD Yönetim Kurulu

 

Not: Bu kurs daha önce derneğimiz tarafından düzenlenen kursun bir ileri aşaması olup daha önce bu kurslara katılan ve bu alanda rutinde aktif hizmet veren meslektaşlarımıza öncelik verilecektir. Kurs kontenjanı 20 kişidir. Uygulama sırasında bir mikroskop iki katılımcı tarafından kullanılacaktır. Tüm IIF görüntüleri eğiticiler ve kursiyerler tarafından birlikte değerlendirilecektir.

Katılımcıların kurs öncesi KLİMUD Web sayfasında yer alan “Otoantikorların Laboratuvar Tanısı Rehberi”ni çalışarak gelmeleri kursun verimliliği açısından önem taşımaktadır. 

 

Kurs Yeri: Gaziantep U?niversitesi Tıp Fakültesi, GAZİANTEP

Kurs Sorumlusu: Prof. Dr. Burçin ŞENER

Kurs Yerel Sorumlusu: Prof. Dr. Tekin KARSLIGİL

Kurs Kontenjanı: 20 kişi

Kurs u?creti:  Üye-400 TL, Üye değil- 600 TL

I?letis?im: KLİMUD - 0312 230 78 18 – 0530 693 86 67

e-Posta: klimud@gmail.com

 

Kursumuzu destekleyen Euroimmun Türkiye Tıbbi Laboratuvar Teşhisleri AŞ’ne teşekkür ederiz. 

EK 1: Kurs Programı

EK 2: Kurs Başvuru Formu

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67