Otoimmün Hastalıkların Tanı Yöntemleri - İleri Düzey IIF Kursu

Değerli Meslektaşlarımız,

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Temel İmmünoloji Çalışma Grubu tarafından 6 Şubat 2021 tarihinde çevrim içi olarak “Otoimmün Hastalıkların Tanı Yöntemleri - İleri Düzey IIF Kursu” düzenlenecektir.  

Bu kursun amacı daha önce “Otoimmün Hastalıkların Laboratuvar Tanısı – Temel IIF Kursu”nu almış ve halen laboratuvarlarında bu testleri çalışmakta olan uzmanlarımızın IIF paterni tanıma ve raporlama yetkinliklerini geliştirmek, uygulamada karşılaştıkları sorunları ve soruları birlikte değerlendirmek ve çözüm önerileri sunmaktır.  

Detaylı kurs programı, afişi  ve kurs başvuru formu ekte bulunmaktadır. Başvuru formunu doldurup klimud@gmail.com adresine mail atmanızı takiben sizinle iletişime geçilecektir.  

Rutin Mikrobiyoloji Laboratuvarlarındaki hizmetin kalitesi açısından katkı sağlayacağına inandığımız bu kursta birlikte olabilmek dileğiyle, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

 

KLİMUD Yönetim Kurulu

Not: Kurs başvurusu için  aidat borcunuzun bulunmaması gerekmektedir. Aidat borcunuzu öğrenmek için dernek sekretaryası ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Kurs Sorumlusu: Prof. Dr. Burçin ŞENER

Kurs Kontenjanı: 60 kişi

Kurs ücreti:  150,00 TL

İletişim: KLİMUD - 0312 230 78 18 – 0530 693 86 67

e-Posta: klimud@gmail.com

 

EK 1: Kurs Programı

EK 2: Kurs Başvuru Formu

 

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67