Bağırsak Parazitlerinin Laboratuvar Tanısı Uygulamalı kursu / 1-2 Eylül 2022 AYDIN

Değerli meslektaşlarımız,

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneğimizin (KLİMUD) Tıbbi Parazitoloji Çalışma Grubu tarafından 1-2 Eylül 2022 tarihinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde “Bağırsak Parazitlerinin Laboratuvar Tanısı Uygulamalı Kursu” kursunu sizlere duyurmanın heyecanı içindeyiz.  

Kursumuzun amacı bağırsak parazitlerinin tanısında kullanılan rutin ve ileri inceleme yöntemleri hakkında temel bilgileri vermek, dışkının mikroskobik incelemesinde parazit ile artefakt ayrımının yapılmasını sağlamak ve dışkının rutin inceleme yöntemlerinin uygulanması ve değerlendirilmesini kursiyerlerle paylaşmaktır.

Detaylı kurs programı ve başvuru formu ekte yer almaktadır. Başvuru formunuzu klimud@gmail.com adresine iletmenizi takiben sizinle iletişime geçilecektir.  

Kursumuzda birlikte olabilmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

KLİMUD Yönetim Kurulu

Kurs Başvuru Formu

Kurs Programı

Kurs Afişi

Not: Başvuru kabulü için aidat borcunuzun bulunmaması önemlidir. Aidat borcunuzu öğrenmek için dernek sekretaryası ile iletişime geçebilirsiniz.



Çalışma Grubu Başkanı: Prof. Dr. Fadile YILDIZ ZEYREK

Kurs Yeri: Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Binası Laboratuvarları (Zemin Kat) Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii Efeler / AYDIN

Kurs Sorumlusu: Prof. Dr. Hatice ERTABAKLAR
Kurs Kontenjanı: 20 kişi
Kurs ücreti: 600,00 TL (KDV dahil)
İletişim: klimud@gmail.com – 0530 693 86 67

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67