Yeterlik Sınavı 2021 Başvuruları Başlamıştır..

Değerli üyelerimiz,

Pandemi nedeniyle 2020 yılında “Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanlık Yeterlik Sınavı” yapılamamıştır. Pandemi devam etmesine karşın sağlık personelinin aşılarının yapılması ve sınav merkezlerinde mesafe ve maske kurallarına uyulacak olması dikkate alınarak bu yıl Yeterlik Sınavı yapılmasına karar verilmiştir. Bu yıl, 9 Ekim 2021 tarihinde “Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanlık Yeterlik Sınavı” uzaktan erişimli ve çok merkezli olacak şekilde yapılacaktır. Başvurularımız başlamıştır.

Sınavın yapılacağı merkezler, sizlere uygun olarak belirlenmeye çalışılacaktır. Erken başvuru yapmanız sınav merkezi belirlemede seçeneklerimizi gözden geçirme ve sizlere en uygun sınav yerini bildirme olanağı sağlayacaktır. 

Sınav merkezlerinin belirlenebilmesi ve gerekli lojistik hazırlıkların tamamlanabilmesi için yeterlik sınavına katılmayı düşünen meslektaşlarımızın aşağıda bulunan “Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanlık Yeterlik Sınavı 2021 Başvuru Formu”nu doldurarak ekleri ile beraber 15 Eylül 2021 tarihine kadar  klimud@gmail.com adresine göndermelerini önemle rica ederiz.

Yeterlik Sınavı 2021’e girerek, sınavda başarı sağlayacak üyelerimize 6. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongresi’nde kongre kayıt bursu sağlanacaktır.

İlginiz için teşekkür eder, şimdiden başarılar dileriz.

 

TTMYK Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Komisyonu

Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanlık Yeterlik Sınavı 2021 Başvuru Formu

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67