Laboratuvardan Kliniğe Antimikrobiyal Yönetim Kursu

Değerli Meslektaşlarımız,

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Antimikrobiyal Yönetim ve Sağlık Hizmeti İlişkili Enfeksiyonların Kontrolü (AYSEK)  Çalışma Grubu tarafından 15-16 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi  ev sahipliğinde  “Laboratuvardan Kliniğe Antimikrobiyal Yönetim Kursu” düzenlenecektir.

 Çoklu ilaca dirençli bakterilerin yayılmasını azaltmada enfeksiyon kontrolü ve antimikrobiyal yönetim hayati önem arz etmektedir. Antimikrobiyal yönetimde tanısal yönetimin rolü çok önemli olup, mikrobiyoloji laboratuvar verilerinin akılcı uygulanmasını da kapsamaktadır. Antimikrobiyal yönetim multidisipliner ekip çalışmasına ihtiyaç duymaktadır ve mikrobiyoloji uzmanları bu ekibin önemli bir parçasıdır.

 Kurs iki gün sürecek olacak olup ilk gün teorik eğitimler, ikinci gün ise olgular üzerinden tartışma yapılması planlanmıştır.

Antimikrobiyal yönetimde Mikrobiyoloji Laboratuvarlarındaki farkındalığın artırılması açısından katkı sağlayacağına inandığımız bu kursta birlikte olabilmek dileğiyle, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

KLİMUD Yönetim Kurulu

Kurs Afişi

Kurs Programı

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67