İleri Düzey Akan Hücre Ölçer Kursu / 20-21 Ekim ANKARA

Değerli Meslektaşlarımız,

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Temel İmmünoloji Çalışma Grubu tarafından 20-21 Ekim 2023 tarihlerinde SBÜ Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğinde “İleri Düzey Akan Hücre Ölçer Kursu” düzenlenecektir.

Akan Hücre Ölçer, İmmünoloji Laboratuvarı’nda kullanılan önemli bir cihazdır. Bu cihaz ile yapılan analizler hem hızlı sonuç verir hem de bakılan parametrelerin ayrıntılı incelenmesine olanak sağlar. Özellikle lösemi, lenfoma ve multipl miyelom gibi hematolojik malignitelerin tanısında etkili bir şekilde kullanılır. Bu yüzden Temel İmmünoloji ve Tıbbi Mikrobiyoloji uzmanlarının bu konuda deneyimlerini artırması büyük önem arz eder.

Kurs iki gün sürecek olup ilk gün teorik ve pratik eğitimler, ikinci gün ise teorik eğitimler ve olgular üzerinden tartışma yapılması planlanmıştır.

Mikrobiyoloji laboratuvarlarında akan hücre ölçerin farkındalığının artırılması açısından katkı sağlayacağına inandığımız bu kursta birlikte olabilmek dileğiyle, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

KLİMUD Yönetim Kurulu

 

Kurs Yeri: SBÜ Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Binası 3. Kat Toplantı salonu, Ankara

Kurs Sorumlusu: Dr. Barış Boral

Kurs Ücreti: 2.000 TL

Kurs Kontenjanı: 15 kişi

İletişim: KLİMUD - 530 693 86 67

e-posta: klimud@gmail.com

 

KURS PROGRAMI

KURS BAŞVURU FORMU

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67