Güncel EUCAST Standartları Işığında Yorumlu Antibiyotik Duyarlılık Testleri ve Direnç Mekanizmaları Kursu / 31 Mayıs-1 Haziran ANTALYA

Değerli üyelerimiz, 

LABORATUVARDAN KLİNİĞE: Güncel EUCAST Standartları Işığında Yorumlu Antibiyotik Duyarlılık Testleri ve Direnç Mekanizmaları Kursu, 31 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihlerinde  Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı ev sahipliğinde yapılacaktır. 

Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarlarının en önemli sorumluluklarından biri olan antibiyotik duyarlılık testleri ve direnç mekanizmaları konusunda yapılacak olan kursumuz KLİMUD-Antibiyotik Duyarlılıklarının Saptanması ve İzlenmesi (ADSİ) Çalışma Grubu ve Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Antibiyotik Duyarlılık Testlerinin Standardizasyonu (ADTS) Çalışma Grubu  katkılarıyla gerçekleşecektir. 

İki gün sürecek olan kursumuzda ilk gün teorik konular anlatılacak, ikinci gün olgular eşliğinde küçük grup çalışmaları yapılacaktır. 

Rutin Mikrobiyoloji Laboratuvarlarında hizmetin kalitesi açısından katkı sağlayacağına inandığımız bu kursta birlikte olabilmek dileğiyle, saygı ve sevgilerimizi sunarız.
KLİMUD-ADSİ ve TMC-ADTS Çalışma Grupları  

KURS BİLGİLERİ

Kurs Yeri: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Kurs Kontenjanı: 20 kişi 

Kurs Sorumlusu: Prof. Dr. Gülçin BAYRAMOĞLU - Prof. Dr. Meral Dilara ÖĞÜNÇ

Kurs Ücreti: 3.500 TL (KDV Dahil)

Başvuru Formu Gönderme Adresi: klimud@gmail.com 

Başvuru Formu

Kurs Programı

SiTE HARİTASI

KOMİSYONLAR

KLİMUD

KLİMUD (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği)

Meşrutiyet cad. Kültür Apt.No:38/15 Kat:7 Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE

Tel ve Faks :0312 230 7818 GSM: 0530 693 86 67